ОБЕДИНЕНИ да сме, българите. А не грешно управлявани.

Александър Малинов – председател на пет български правителства

Държавност, народност в Едно ! От нас зависи. Не позволявайте политика и раса да ви разделя. Вземете един общински пазар – на него и едните , и другите са равни.

Най – вече Комуникация. Позволихме да се разединим. Позволихме някакви “цветни” партийки да ни показват къде е Истината и пътя, но с цената , която плащаме – шепа народ каквито сме ние да сме разделени. Да са ни разделили и да ни владеят. Защото и едните , и другите дори на общинско ниво играят един с друг. Помнете го. И в това няма лошо , но има лошо Ако Ние сме бездушни и не се усещаме. Нека се усещаме повече. Нека комуникираме повече. И нека останем обединени. Това , което единствено ни пречи.

л Всичко останало имаме. – имаме земя , имаме плодородие , приели сме го за даденост , а не е така по света. Няма питейна вода на доста места. Няма плодорна земя , която ражда какво ли не , дори киви и банани в някои южни краища на България. Имаме най – бързата интернет връзка в Европа и петата по бързина в Света ! А в свят на интернет свързаност това си е оптимална величина за Всеки един световен бизнес и развитие. От нас зависи да живеем по-добре и да сме по-добре , но това и пътят към Този фактор е само един – > обединение. Другото не е живот. Единачеството не е хубаво нещо . Повярвайте ми. Минал съм и много доброжелателни неприятели са минали и минават по същия път , но той не е правилният, не е хубавият. правилният е да сме заедно. И да се уважаваме малко , една идея повече.

Благодаря, че следвате и почитате това, което правя. Аз следвам и почитам и това, което вие правите.

С уважение и почит , екипът на Cucina Nuda – Храна за Духа и Тялото.

0 comments on “ОБЕДИНЕНИ да сме, българите. А не грешно управлявани.Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!