Сезонните зеленчуци и плодове за ОКТОВМРИ

Здравейте, мил свят ! Как сте ? Борите ли се всекидневно с Живота ? Продължавайте . Струва си. Особено когато виждаш усмивките на лицата ок, които са ти най-близки ! Темата на тази публикация е Какво Слагаме в устата си през есента – клишето е Сезонните и местните продукти. Но знаем ли кои са е.

Cucina Nuda живее обичайно на Балканите. И по-конкретно в най-красиото.от тях място – България. По тези географски ширини има толкова богато разнообразие от зеленчуци и плодове, че не знаем дали ще стигнат думите – но ЕТО ГИ. така или иначе ще имате 3-5 секунди да прегледате този пост:

Тиква, кестени, лук, морков, чушка , гъби, Картофи, целина, карфиол, броколи, ряпа, спанак, праз лук, патладжан, магданоз, боб, ябълки, смокини, круши, грозде и сливи.

Забелязвате ли нещо ? Всичко в свързано с климатичните промени навън през сезона. Жълто, оранжево, тъмно зелено, червено – това са цветовете на Есента. Такива са и цветовете на всичките и Божествени блага. Насладете им се с радост.

И не забравяйте – ЖИВЕЙТЕ ВКУСНО. И СЕ ОБЛИЧАЙТЕ СТИЛНО. Грижете се за близките си. И обичайте себе си,.за да Ви обикне или обичат и те около вас.

Cucina Nuda -> Храна за Душа & Тяло

0 comments on “Сезонните зеленчуци и плодове за ОКТОВМРИAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!