Честит Професионален Празник на ЮРИСТА – 16 АПРИЛ

Стигни до там, докъдето ти стига погледа

и когато стигнеш ще видиш, че трябва да вървиш още …

♥ – из мисли, публикувани от http://pencho.my.contact.bg/start/zakachki/frazi/frazi.htm

Малцина знаят, че в житейския си път, аз се занимавам и с юридическа наука. Уважението, което изпитвам към Съюза на Юрисконсултите в България е безкрайно. Смятам Че “борбата в Правото то да бъде право” е Вечна, без крайна цел и посока. Защото стигнеш ли даден връх или изкачиш ли малък хълм на красива планина, ти виждаш, че след теб има още и още в безкрайна шир. Така е и в правото. Стигаш до няколко малки победи – печелиш трудно дело в името на Държавата си, която защитаваш. Обработваш качествено административна услуга, за която отговарящ, и си изключително щастлив когато човекът отсреща дойде при теб и ти стисне ръката /сега хората спряха да се ръкостискат , но и това ще мине / . Това е Безценното в професията юрисконсулт. Или юридически консултант. Това е Моята Храна за Душата за днес.

Честит професионален празник на всички колеги , които вярват в тяхната кауза независимо на какво ниво от огромния океан от Познания се намират – от най -младежкит момент, в който ти осъзнаваш, че искаш да се занимаваш с право по някакъв начин, та се стигне до колеж, университет, станеш управител на Етажна собственост, след това юридически консултант в профилиран ресор, та се стигне до всеки един колега в структури, отделни предприятия, земеделски стопани, които разполагат с цели отдели от юридически консултанти, та се мине през всички нива на пирамидална структура – до Най-върховни длъжности като конституционни съдии, съдии, съдия-изпълнители, съдии по вписванията, съдии в съдилища, през разследващо полицаи, до всякакви нива на различните децентрализирани изключително важни за Това Държавата ни да върви НАНЯКЪДЕ /ЦИТИРАМ велик хип-хоп изпълнител Касабов – също познат и като http://www.instagram.com/ndoeofficial/

Звучи ви странно. Нали ? Че правото може да е обвързано с хип-хоп, с рап, с музика въобще. музикални широки или тясно написани лирики от тези съвременни Възрожденци на Съвременна България през 2021 . Да ! Неведнъж съм го заявявал от тази моя “трибуна” – Че раперите или хип хоп артистите , или графити арт изпълнителите, чрез Лириките си или произведенията, които създават, са съвременните ни български Възрожденци, и това е факт. Защото го повтарям и сега.

С уважение към “Изкуството” Право – > и празникът.

Яжте Храна за Душата, освен за Телата ни . CUCINA Nuda – храна за Душа и Тяло.

0 comments on “Честит Професионален Празник на ЮРИСТА – 16 АПРИЛAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!