За Cucina Nuda

Здравейте, човешки създания по Целия свят 💫
Здравейте, последователи 🤳
Здравейте, хора, които аз, Филип Ангелов, следвам 🧔
Обичам Това, което правите 💫 Защо ли? Защото Ние сме това, което правим.
Заповядайте, влезте.
Това е Светът на Cucinanuda – BODY & SOUL FOOD [ Храна за ДУШАТА И ТЯЛОТО ] – дигитално пространство за “храната”, от която имаме нужда李 Храната, която вкусваме  Всеки Божи ден 🙏, и тази, която “докосваме” между хапванията през екраните ни 📲.

Наслаждавайте се !

Аз съм Филип Ангелов и започнах своето житейско приключение CUCINANUDA през 2014 г., вдъхновен от една “Вселенска обител”, наречена с най-прекрасната дума – Ж Е Н А. Да. Вдъхновен от Нея/Тя е/.
Стартирах като кулинарен блог, в който списвах всичко, което готвя или до което се докосвам като знание за продукт или суровина. За семейство, приятели и неприятели. Впоследствие разбрах, че Храната Е Всичко на този свят защото е Любов. А Любовта минава през стомаха. Но и през мислите,чувствата, любовта и изкуствата. Затова някак естествено започнах да не смесвам само Г-н Чесън с г-жа Захар, а и музикални текстове. Обожавам Музиката в Нейната й цялост. За мен тя е Първо “Тон”, а после “Уши” – първо я чувам, преди да я слушам. А докато стигна Нивото на Слушане – преминавам през Изпълнението й. Обожавам да правя кавъри на песни, дълбоко имплицирани с текстовете на авторите им. Изваждах текстовете им, разсъждавах върху тях, а после ги заучавах и пеех. Това съм правил от както се помня като дете. Това правеха и моите близки. Впоследствие започнах да пиша. Така се роди FILINGZ – поет на текстове и вокал, без граници. Границите могат да са само Вселената, а Целта – Доброто Ви настроение. Обичам да работя и сам, но обичам да съчетавам и гласове. Затова бях част от мъжката партия на Kantilena Choir Music Formation – многогласна хорова формация от Велико Търново, България. А така се роди и ANGELZBROTHERS – музикален проект, включващ изпълнителите FILINGZ и Тони Ангелов
Така че – когато някой ме попита какво е cucinanuda ми е трудно да отговоря с една дума. Защото просто никога не съм бил само една дума. Аз съм Филип Ангелов и съм всичко това.
Заповядайте или за
🍽️ кулинарна тематична вечер, приготвена от Cucina Nuda и Екипа й, или да сготвим
🔪 домашна храна от и с Cucina Nuda  или да “Запалим”
🎤 тематичното Ви парти-забава (рождението, кръщението, или бизнес събирането Ви)

С уважение,

CUCINA NUDA – Body & Soul Food
Храна за Душата и Тялото

0 comments on “За Cucina NudaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!