ANGELZBROTHERS изпяха Химна на България на фона на Царевец в град Велико Търново по случай 3 март

ANGELZBROTHERS изпяха Химна на България на фона на Царевец в град Велико Търново по случай 3 март

ANGELZBROTHERS , включващ музикалния дует FILINGZ и TONY ANGELOV , изпяха Химна на Република България на фона на прекрасната гледка към Царевец. Идеята за видеото хрумва в навечерието на Националния празник на България, 3 март, по време на самостоятелна репетиция на FILINGZ.

“Реших, в навечерието на този светъл за всички нас ден, да зарадваме България с изпълнение на Химна на България.” Идеята ми хрумна докато правих парче вкъщи миналата неделя. Веднага звъннах на на своя брат по душа и кръв Тони Ангелов, и той прие идеята присърце. Отговори ми : “Правим го веднага, бро!” “Ще си сложа и зелената вратовръзка.”

Вратовръзките са запазена марка на дуета, но този път двамата вокали, подвизаващи се в градовете Велико Търново и Габрово, решават да направят своя запис, облечени концептуално за Празника – Filingz e с риза със специални фолклорни мотиви и червени панталони, а Тони Ангелов решава да се облече подобаващо за неговия стил – бяла риза със зелена вратовръзка. Видеото е осъществено благодарение на любезното съдействие на приятели на дуета.

Честит Празник, Българи !

ANGELZBROTHERS – Химна На Република България

0 comments on “ANGELZBROTHERS изпяха Химна на България на фона на Царевец в град Велико Търново по случай 3 мартAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!