ANGELZ BROTHERS / FILINGZ & Tony Angelov на ЖИВО в град ВЕЛИКО ТЪРНОВО – 11 И 12.06.2021

МУЗИКАЛНОТО ДУО Angelz Brothers, включващо вокалните артисти FILINGZ и Тони Ангелов взривява Търновската сцена в Старопрестолния град Велико Търново този уикенд. Локацията е едно от най-фините и качествени места за Вкус – както по отношение на Храната, така и на Музиката – YANITSA RUSEVA / KITCHEN & ART. Датите : 11/12. ЮНИ 2021. С начален час : 20:30.

ЛИНК КЪМ СЪБИТИЕТО:

https://fb.me/e/1mlnTFgTr

ЛИНК КЪМ YANITSA RUSEVA – Kitchen & Art : https://www.facebook.com/yr.kitchen.art/

Облечете си красивите дрехи, сложете любим аксесоар, усмивка и се насладете на интересно музикално събитие, което не сте слушали до този момент в Старата столица Велико Търново. ДУОТО излиза на Търновска сцена след редица реализирани участия в други градове в страната, като предимно се занимава с частни събития като качествено озвучаване/специално селектирана музика, без еднообразни плейлисти, с отношение към клиента съобразено с желанието на клиента и ВОКАЛНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ЖИВО.

ДУЕТЪТ няма ограничение в стиловете музика, тъй като има Уникална концепция, че МУЗИКАТА Е НАД ВСИЧКО. Тя е Първо УСЕЩАНЕ, А ПОСЛЕ УШИ. Не е нито Рок, нито поп, нито джаз , чалга или регетон. Музиката е Единство. И тя служи на Добрия вкус и звук. Както Добрата чиния служи на небцето и сърцето.

Angelzbrothers@LIVE
ЛОКАЦИЯ: @Yanitsa Ruseva / Kitchen & Art
НАЧАЛО: 11.06.2021  20:30 часа

0 comments on “ANGELZ BROTHERS / FILINGZ & Tony Angelov на ЖИВО в град ВЕЛИКО ТЪРНОВО – 11 И 12.06.2021Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!