За Изборите, които правим всеки ден, а не само на 14.11.2021 – Политически Избори / Избори в Живота. Надграждане на постигнатото

За Изборите, които правим всеки ден, а не само на 14.11.2021 – Политически Избори / Избори в Живота. Надграждане на постигнатото

Опитът, експертизата, историята на международните отношения, натрупана от ЦЯЛОСТНОТО управление на Република България досега са позитиви. ! Позитивите на Една Държавност.

Не ме интересува, Че всеки от политиците говори ЗА другия политик.
Не ме интересува, че НЕ ИСКА да управлява с един кой си.

НАС,българите, и който иска да ме подкрепи в мнението ми, ни Интересува КАКВО ще се НАДГРАДИ над вече постигнатото.

Вижте какво. Корупция има във ВСЯКА държавност. Тя върви както с победите така и със загубите на една нация. Това е част от устройството на Държавността от Самия учебен модел. Не може всеки, който излиза на екрана или на политическата сцена да говори как ще се справи с корупцията.

Никой няма да я ликвидира. Докато съществува човека, ще я има. И мисля, че всяко едно управление в неговата цялост на България, се е борило с инструментите на всяка държава по света, затова.

Вие познавате ли разследващи полицаи ? Вие познавате ли истински борещи се за справедливост прокурори , познавате ли адвокати и юридически консултанти, които използват похватите на действащото законодателство.

Доста редица местни управления са УСПЕШНИ. Наблюдавал съм ги отблизо. И те са такива. И честно казано, не е било важно дали са ГЕРБ, СДС, БСП или друга партия. Това ЗАЩО никой не го говори бе ?

Това е в интерес на Обществото. Не друго. Не кой ще смените. Повярвайте ми, политиците, не им пука на обществото, че ще смените следващия министър с нов. Той не е нито новият Супермен, нито новият Железен човек. Той е човек от нас. От обществото.
Никога не забравяйте, че който и да дойде, ще успее само ако ПРОДЪЛЖИ работата на досега свършеното.
Реваншизмът не е решението , а прилича само на легален инструмент, да покажеш, че и ти искаш да вършиш корупционни неща.

Бъдете умни, приятели.
Бъдете истински.
Отстоявайте себе си в Избора си . Не само в неделя. Този избор ще мине и ще дойде друг. А в целия живот. Правете нещата с ум. А не с емоция. Емоцията запазете за

Хубава музика. За концерти. За галерии. За ресторанти.

И повече храна за Душата.

С уважение,

FILINGZhttp://www.facebook.com/filipangelov

http://www.cucinanuda.com – Храна за Душа и Тяло

0 comments on “За Изборите, които правим всеки ден, а не само на 14.11.2021 – Политически Избори / Избори в Живота. Надграждане на постигнатотоAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!