Обръщение към Бъдещите народни представители ! Избори 2021 и Към Президента

Обръщение към Бъдещите народни представители ! Избори 2021 и Към Президента

Обръщение към Бъдещите народни представители и към президента на Република България !

Знаехме си.

Преди месец си казвах на ум. : Ей го на! Хазарта влиза в политиката и съм сто процента убеден, че в деня преди Изборите ще видим точно интервю на СкандаУ (тото) с Ицо Хазарта . Ехх, как ви усещам , бацее!
Не се шегувайте с българския народ! Не се шегувам!  

#тотоскандау
#непитайгугълпитайскандау
#хазарта

Уважаеми,
Г-н Петров,
Уважаеми бъдещи Народни представители,

Уважаеми, г-н бъдеш Президент,

Специално Вие, г-н Хазарт Не ме радвате обаче за политик!  Мисля, че все още не сте готов да влезете в тази ‘ “игра”. Уважавам творчеството, което оставихте до преди няколко години. Справка ( ЪпсурТ / Upsurt – Ъпсурт   Но нищо повече.
Въпреки това ще е интересно на “сцената”.

Моля Ви само за едно нещо. Както и останалите Ви колеги, уважаеми бъдещи Народни представители. ,.които ще влязат в Парламента..след Утрешните избори. Никога не си позволявайте повече да влизате със скъсани дънки/джапанки и с “мръсна” уста в сградата на Народно събрание ! Моля Ви за повече “здравна” култура.  Камо ли да тръгнете да ми се обиждате един друг! Никой няма да Ви търпи повече.   Това е институция, ейй. И не е глупав българинът. Не го подценявайте, моля!
Това е обида спрямо България .
И ако си позволите да сте #реваншисти да се нападате БЕЗ ОСНОВАНИЕ само на ЛИЧНОСТНА основа, без да сте доказалк се личности, или да ми обиждате, псувате, да се държите неподобаващо за представител на най-Силната и голяма Власт #народЪт на Република България , ще предизвикаме съдебни искове срещу вас. И не се шегувам.

Дръжте се ЦЕННОСТНО И най-веще достойно през мандатите си.
Оставете някаква полезна #следа в този мандат. Както ВСЕКИ един.  Да, повтарям, всеки един от управленията на България, върху които имам поглед , е оставил. Някаква. С нещо Полезна след ! Всеки. От всяка действаща партия е направил НЕЩО!
Може това Нещо да било 1/11119004 част от това, което е можел да остави, но такива да му били възможностите на конкретния политик, такива са му били ресурсите и капацитета, който носи в главата и сърцето си.
Дръжте се като #джентълмени
В България има много стойностни мъже.
Както и дами. Успешни хора. С действащ бизнес, с раздаващи се държавни или общински служители, които са #Експерти Всеки в неговата си област. Но на Всички тях просто им Пусна да гледат нестойностни политически сцени.

“Само Обединени ( и Управляващи И Опозиция) ще Допринесете за Развитието на #България напред и нагоре !
Живеем в Райската градина на Европейския континент. Обичаме я ! Да. Обичаме България.
Докажете го и вие. !

С уважение, Filip Angelov Filingz 復

0 comments on “Обръщение към Бъдещите народни представители ! Избори 2021 и Към ПрезидентаAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!