На Него

На Него

всяка сутрин като се разделяме и ми се къса.. искам да стана малък и да вляза в джоба му и да съм Там. Просто да съм там. Така навремето, преди да се появиш исках да Бъда и в нейния джоб. И се надявам отвреме на време да влизам отново там.

“искам да вляза в теб и никога да не изляза”. това е лирично отклонение към Теб /мила моя .. / не към Него. А на “Него” с удоволствие ще му пусна тази музикална ария , записана по-горе в цитата ми, когато му дойде времето и стане на пристойна възраст.

А сега, отново към Него – там си! Там си бил, още преди да те има физически на този свят. Още докато пътувах за далечните земи отвъд Океана съм те мислел, искал съм те, копнял съм за Теб и за Това , че Един ден, Когато ти Решиш, ще дойдеш при мен, при нас… ще ни Избереш за твоето “ТялО”, тук на Земята. Нашата мисия е да те пази, но и да те възпитаме да Знаеш Кога да Сваляш гарда си, защото знай, Мили сладък Голям малък човек, Само когато сваляме Гардовете си един от друг, ние, човешките същества, само тогава Дишаме истински. Само тогава се живее. През другото време съществуваме в странната смесица от кокали и кръв. Но когато “свалим” гардовете си, в тези мънички мигове на времепространство, е закодирана Цялата Физична Вечност. Излишно е да казвам : “О. Те!” Защото искам да го дишаш и да го чувстваш само. Защото Щастието обича Тишината”, защото Тя Вали през прозорците, като бяла надежда над мен. И сред всичките упреци на хората, Тя отново идва при мен. Защото Ти обичаш да дишаш, така както дишаш обичта. ЩЕ се влюбваш, ще мразиш, ще разбираш, че това е едно и също усещане, чувство, но и отговорност. Дай Боже, Дай Земьо, Дай Вселено, да имам честта и възможността да бъда твой избраник – твой верен приятел Тук Физически, а ако е рекла Вечността – и Там. Завинаги.

Твой б. , Filingz.

0 comments on “На НегоAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!