Поклон и Благодаря на аудиторията си ! (за 2022 и изминалата 2021)

На всичките Онези Души, които са прекарали от 2-3 секунди до 10 минути с публикация на Cucina Nuda – www.cucinanuda.com, или са прекарали онези лични секунди, минути и часове на Слушане/Чуване на Любимо Ваше парче (музикално произведение), изпълнено от FILINGZ (Ако не сте, последвайте Канала му в YouTube, като се абонирате и да не забравяте да цъкнете камбамката) https://bit.ly/3DDJ60R ), ПОКЛОН И БЛАГОДАРЯ !

Cucina Nuda е Вашата храна за Тяло и Душа. Ще се постарая и тази година да радваме аудиторията си със себе си, и с няколко нови млади, интересни и амбициозни личности, свързани по много личен и дълбок начин с Нейно Величество Музиката !

Запазете Най-изконното си, с което разполагате, през това Изключително приключение, наречено Животосъществуване – Вашият Ум, и пазете всички онези Емоции, чувства и повече от Вас, за миговете, в които усетите, че искате да сте отново тук и сега! С cucina nuda или FILINGZ или ANGELZ BROTHERS. Помнете, че в Тези Мигове, горе в Звездния прах се ражда Нова Звезда, нова планета, нови Вселени от Цялото.

Ваш FILINGZ
04.01.2022 г.

cucinanuda.com

Послушайте FILINGZ (Ако не сте, последвайте Канала му в YouTube, като се абонирате и да не забравяте да цъкнете камбамката) https://bit.ly/3DDJ60R ) или пък в Канала Му www.soundcloud.com/filingz

0 comments on “Поклон и Благодаря на аудиторията си ! (за 2022 и изминалата 2021)Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!