Храна за душата и тялото – Джейми Оливър и семейството като Единица

Вдъхновител, борец за свободата на избора на детски храни в училищата във Великобритания, водещ на редица телевизионни кулинарни предавания, провокатор и иноватор в Стила на готвене, един цял Раздел в Огромния свят на Кулинарията – като всеки друг в каквато и сфера да е Деен Деец, той е и обикновен човек. Колко обикновен – само Вие се сетете. Един истински съвременен възрожденец. Горд /доколкото е споделял в реални интервюта – баща на пет деца. Това за Cucina Nuda e Jamie Oliver !

НЕведнъж е споменавал и се е гордял в кулинарните си презентации, известни по телевизия 24 Kitchen / https://www.24kitchen.bg със своята съпруга Джулс – https://www.instagram.com/p/CEybJ_fjNKw/ /link to Jamie Oliver’s Official profile in Instagram/ , че се обичат безрезервно, но семейният живот е много труден.

Актуалните новини покрай Джейми Оливър са, че заедно със съпругата си Джулс ( която неведнъж е била част от неговите кулинарно-семейни предавания) има пет деца – Попи – на 18 години, Дейзи – на 17; Петал – на 11; Бъди – на 9 и Ривър – на 4 години. Семейството не е скрило фактът, че правят опити за шесто дете, като Джулс е загубила такова при няколко спонтанни аборта по време на пандемията от COVID-19 /ковид-19/ дете.

Джейми Оливър споделя, че в момента обича жена си повече от всякога, дори повече от самото начало на връзката им, като смята, че това, че е баща на пет деца са Ин и Ян’ът на едно и също нещо – радостта и болката в тяхната съвкупност, каквото може би биха си признали всеки един член на една “единица” – тази прекрасна “единица” – >> Семейството. Това, на което се градят десетки успешни бизнеси, успешни начинания, събития и прочие, и прочие. Защото, замислете се, каквато и слава да придобиете, какъвто и успех да постигнете в кариерата си на човешко същество, живеещо на Земята средно между 50 и 80 годишна възраст, ако няма с кого да споделите Успехите или пък “затворените ви врати”, то живели ли сте добре ? Оставям отговорът за всеки един от вас.

Истината е, че Семейството “храни” . Както Душата, така и телата ни. То е в Основата на една здрава работа, на едно “здравословно” вдъхновение . Няма нищо по-прекрасно от това да създаваш домашна храна за любимата си, или любимия. А защо не и за петте Ви деца ?

Семейният живот може да бъде наистина труден” е казал Джейми Оливър. Но това можем да каже и всяко човешко същество, сблъскало се с или без семейство с вълните на този бурен и динамичен свят, в който израстваме всеки Божи ден. Без него, няма нищо ! То е крайният продукт , черешката на “тортата”, наречена и създавала всичко и всички на този физически и духовен свят – Любовта.

Така че – Cucina Nuda , хранейки и давайки Храна за Душата и Тялото, би препоръчала – борете се тази семейна единица. Независимо на какъв етап от достигането й сте – дали сте индивидуално човешко същество, търсещо своята половинка, дали сте на етап – планиране на първото си дете, или на вече родено такова. А мислите ли за трето, четвърто ? А имате ли такива ? Споделяйте в коментарите. Линковете КЪДЕ – ще намерите под тази публикация. Както и в групата ни във FB – https://www.facebook.com/groups/1531016717193135 – “Cucinanuda – ГРУПА” .

Cucina Nuda – Храна за Душата и Тялото

✔️Cucinanuda in Instagram

✔️Cucinanuda in Facebook

За Музикалния проект на #Filingz #ANGELZBROTHERS: 

✔️ instagram.com/filingz

✔️ http://www.facebook.com/filingz

✔️ANGELZBROTHERS in Facebook

Subscribe our YouTube Channel for Music Project ANGELZBROTHERS:

https://m.youtube.com/channel/UCY_ui6XwbqPpKJ_1-F9bwUQ#menu

to Make Our Community bigger and bigger ! Thanks For Your Support and Be Happy with your Home, friends ! 倫️

Cucinanuda.com – > Храна за Душата и Тялото. 

You Are What You Eat ✔️ Ти Си Това, Което Ядеш.

Най-добрият хостинг за Вашия бизнес – само тук  Цъкнете Линкът и подновете ходтигна за вашия бизнес ето тук –>>> https://www.icn.bg/bg/?affiliate=cucinanuda@gmail.com

COVER IMAGE: Jamie Oliver Official Instragram profile.

0 comments on “Храна за душата и тялото – Джейми Оливър и семейството като ЕдиницаAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!