За 2020. И бъдещето.

През 2020 💫 , колкото и да е “странно” , че ще кажа нещо хубаво, ще го кажа така –

Научи ни на нещо много важно – да намалим шибаното темпо, които някои рептили ли са , обикновени адски изчадия ли са, просто хора ли са , няма значение , но бяха накарали целият свят да се забърза някак си, незнайно за къде . От това бързане – шепа хора направиха страшно много пари, а огромна част от човечеството се изби, умря от глад, замърсихме всичко и всички и ЗЕМЯТА/да, от нея дойде , това , че ни наказа с това, с което ни наказва и днес. Това не е публикация за тва, че в градовете с най-мръсен въздух, има най-много заболели от всичко, не само от този вирус, но е факт.
Да, 2020 ми даде добър урок. Включително и на Душата ми. Не мога да кажа, че беше добра година, въпреки че cucinanuda направи Първата си реколта вино. разбира се , че е шибана и гадна , но ми даде и следното: Даде ми Време със семейството, даде ми смисъл, изпълни със смисъл прекрасното време вкъщи, без да мислим накъде и как точно трябва да си , Еди къде си, с някакви измислени фалшиви поредни герои. Даде ми няколко вълшебни участия, затвърди определено какво искам да правя със живота си оттук нататък – и в ментален, и във физически план, ако е и както е Рекла Книгата и Тя/Господ/, ще действам и занапред по този “план”. Живея по+истински отколкото преди. Да, преди ходехме по екскурзии, фестивали, събития 🎤🎶🍷 и организирахме такива, но имахме ли Изпълнени със смисъл мисли, усещания и чувства ? Нека всеки сам си отговори на този въпрос.. аз мога да говоря за себе си – не.🖐️ Не бяха по-смислени от това, че сега съм такъв какъвто съм.  Това е част от живота , благодарен съм на всички, които бяха до мен. Доволен съм, че в трудности остават само истинските ти приятели до теб – другите тихомълком изчезват, сякаш никога не са се появявали в живота ти. Като демон,.като тъпи призраци, не като Каспър. И те така те, както са казали едно време древните врачани.
Да сте живи и здрави, вие приятели ! Нека наистина бъдем поне на половина толкова щастливи, колкото изглеждат всички от онези Инфлуенсърски Инстаграми и се усмихвайте. И това ще премине. Ще дойде друго, после пак ще премине ,накрая всичко ще премине, а по-важното е Каква Следа сме оставили тук – колко кадъра сме сътворили, колко песни сме направили, колко текстове и книга сме написали, с които искаме да кажем нещо на останалите, колко добри дела сме направили за тях, безвъзмездно и колко от това, което сме съзИдали с ръцете си, ще остане и какво.
Живейте спокойно. Обичайте дълбоко. И яжте Изкуство. Всеки Божи Ден.
www.cucinanuda.com – Храна за Душа и Тяло.

0 comments on “За 2020. И бъдещето.Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!