24 май- Денят на България и Българската СЛЕДА В културния свят на Земята

Къде сте , българи ? Покрили ли сте се в щраусови дупки или гордо носите “оръжието”, което са ни дали Братята Кирил и Методий ? 💕 Знаете ли,че Това е най-силните ни оръдие ? Знаете ли колко народи по света имат Писменост и култура ? Знаете ли, че сме Уникални благодарение И на това ? Не само на този Факт, Който малоумна част от рускопронастроените илюзионисти – опитни зайчета на политически течения се опитват да опетнят и умаловажат чрез жалките си протеженца. България е Велика и незаменима в моето сърце. И в сърцата на “още 8 милиона български граждани и народни будители , пръснати по целия свят ! Това не може да изтриете. Не може да изтриете 24 май от историята на света. Българската кирилица е призната писменост и култура за българска такава и нито европейски “остарели” велики “сили” , нито проруски активисти не могат да умаловажат и НЯМАТ ПРАВОТО да ни докосват. !! Защото колко култури по света могат да се похвалят с Ж , Л, Ъ , Ч ?

Колко култури могат да напишат сложна и същевременно дълбока научна статия като наш учен ?

Колко футболисти като Христо Стоичков могат на 18 да съобщят пред целия свят , че ще станат номер едно и стават ? Балканите колкото са ни взели, толкова И ни дават ! Всеки ден ! Всеки час. Своята дързост, своята балансираност , своята сила и проникновени мисли !

Гордея се, че съм българин в такива мигове ! Гордея се, че съм роден тук , а не съм новозеландец, арабин, турчин или русин ! Аз съм българин. И сме стари. Стари колкото стара е Земята ни ! А вие, вие сте продажници, които се криете зад проамерикански или проруски идеали, които са толкова изкуствени, че нямат мозъчната клетка , развита у сивото им вещество, с която да осмислят “Хубава си, моя горо” които да помиришат Българската черноземна пръст, от която се ражда пшеница , която изнасяме в ЦЕЛИЯ СВЯТ, които да измислят компютъра , без който вече не може целия свят и който не се срамува да каже “Аз съм българче! Обичам . Нашите планини зелени, българин да се наричам – първа Радост е за мене! 💕💥

0 comments on “24 май- Денят на България и Българската СЛЕДА В културния свят на ЗемятаAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!