Хора, НЕ спирайте да Мечтаете, да Помните Историята на България и Не губете идентичност – FILINGZ Говори …



Атомната централа и Част от Историята Й !

С този Увод реших да Започна Следващата “Духовна” храна на http://www.cucinanuda.com

Нека никой в тази наша мила Родина да НЕ забравя историята си. От Първата Българска Държава, създадена по неотменими исторически извори преди ок. 15000 г. Преди Новата Ера или както в Християнството в наричат – Раждането на #Исус, та чак до една от Канарите на Българската икономика – АЕЦ „Козлодуй” / Kozloduy NPP .

Електричари от Първи до Четвърти Блок на АЕЦ “Козлодуй” снимка: Rasho Parvanov

Хора, днес е Емблематична дата в календара, по който броим – 11.11.21.

Мислете, вразумете се и Помнете !  Учили са ме да запомням, да пиша и да не спирам да чета докато съм жив. Така ми казваха, казват и продължават да ме учат учителите ми, които са ми дали всичко на този свят – Първо самия себе си, Родителите ми, Най-голямата ми любов, а след това и други хора – Много близкият ми кръг от приятели, без които няма да съм същият ,ако не са ми дали най-важното – #Знанието.
Благодаря Ви !

Това е Спомен, с исторически момент на част от електрическите на Първи до Четвърти блок на Атомната електроцентрала.
Този повод само ми “отключи” вратата , а аз реших да “вляза* през нея докато пиша горните редове ;
:
Човек Никога няма да загуби своята идентичност , докато помни историята , докато пише в момента история и докато продължава да Знае. Да, чувствам се по-тъжен от знанието. Защото разбирам какво и в каква матрица Вече сме Вкарани. Но Чрез #Знанието и най-вече , чрез предстоящото космическо време и Инструментите, с които скоро ще разполагаме, ще Преодолеем и ще Продължим напред ;


Бъдете умни, четете,  развивайте се и НЕ спирайте да Посещавате заведения, да слушате музика и да се РАДВАТЕ. ако спрете да се радвате на Живота, независимо колко е сметката ви накрая на годината, няма смисъл.

С обич,
Filingz . – www.cucinanuda.com – Body & Soul Food

0 comments on “Хора, НЕ спирайте да Мечтаете, да Помните Историята на България и Не губете идентичност – FILINGZ Говори …Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!