Здравей, свят! Cucinanuda.com е вече официално тук.   Hello world! Cucinanuda.com is officially live.

Здравей, свят! Cucinanuda.com е вече официално тук. Hello world! Cucinanuda.com is officially live.

Създадох cucinanuda преди години. Има си и рожден ден. В разгара на Лятото – 3 юли. Тогава официално написах и изпратихме към Необятния свят на интернет първата си публикация още под формата на прохождащ блог за рецепти. Сега, @Cucinanuda / http://www.facebook.com/cucinanuda с годините се превърна в Място за приготвяне на Домашна храна, консултации за хранителни техники, навици и култура. Домашно-приготвената храна видя своя “бял свят” вече и бе показана на клиентите си на няколко събития.

Впоследствие, @cucinanuda се превърна и в Място, на което се пее и готви. И този своеобразен “дует” се превърна в нещо много красиво. Тук, често пъти се случват част от нещата, които правим с музикалния си проект @Angelzbrothers .

Двама музикални артисти , единият с артистичния си псевдоним – FILINGZ http://www.facebook.com/filingz , a другият – Тони – / http://www.facebook.com/TonyAngelovOfficial създадоха своя музикален проект, по който работят вече от няколко месеца. Пичовете са с вече официален YouTube Канал – ANGELZBROTHERS – https://www.youtube.com/channel/UCY_ui6XwbqPpKJ_1-F9bwUQ?view_as=subscriber Подкрепете ги! И им се порадвайте. Сега, повече от всякога имаме нуждата от Изкуство, Музика, Храна, както за душата, така и за Тялото.

Ето защо, http://www.cucinanuda.com роди и своите най-нови бебета секции – Храна за Душата и Храна за Тялото. Ваши са и ще стават все по-големи с нови публикации, линкове към страниците ни в Instagram, Facebook и YouTube, по които въпреки Времето, в което живеем, и въпреки ежедневните ни останали дейности, непрестанно работим и качваме съдържание.

Докато трае Трудността, в която живее Целия свят в момента, имайте предвид следното: Цитат от Filingz / http://instagram.com/filingzmusic :

ЯДЕМ ИЗКУСТВО, ИНАЧЕ СМЕ МЪРТВИ !

и Цитатите, създадени назад в Годините от @fangelov – http://instagram.com/cucinanuda :

Пипайте се! По Душата!

1 comment on “Здравей, свят! Cucinanuda.com е вече официално тук. Hello world! Cucinanuda.com is officially live.Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!