ТАЛАНТИНО – БУРГАС грабна голямата награда на Летния фестивал на театрите в България – 19 юни 2020

Една от водещите топ театрални школи в България грабна голямата награда на провелия се между 15-19 юни фестивал в село Драганово, община Горна Оряховица, област Велико Търново. Към театралния фестивал имаше небивал интерес от посетители, като едно от големите имена в българската култура и театрално изкуство – Любомир Бъчваров беше част от състоялото се събитие.

Един от местните музикални артисти и вокални изпълнители – Филип Ангелов – FILINGZ беше официално поканен от част от театралната школа Талантино – Бургас. Същият успя да присъства на 19 юни 2022, за официалната част на провелото се събитие. При пристигането си FILINGZ беше посрещнат изключително топло и приятно от цялата група таланти на Талантино – Бургас ( https://www.facebook.com/talantinoart ) , като един от последно присъединилите се театрални артисти, Ясен Проданов , изказа своята огромна благодарност за оказаната подкрепа и споделяне на енергия между двете изкуства – Театъра и Музиката.

Едно от големите имена на българския театър и изкуство – Любомир Бъчваров заедно с почитателя си Филип Ангелов – FILINGZ

Eдин от наскоро присъединилите се топ театрални артисти на театрална школа Талантино – Ясен Проданов изказа своите емоции след представлението на ТАЛАНТИНО.

Ясен: “Благодаря ти искрено за оказаната подкрепа и присъствието ти на нашето представление. За нас винаги е било изключително важно да усетим реакцията и емоциите, които носим с играта си на публиката, а ти и цялата публика я донесохте!”

Вокалният изпълнител и музикален артист ФИЛИП АНГЕЛОВ – FILINGZ бе изключително поласкан от поканата, която му отправиха да присъства като част от публиката на Фестивала, като изказа своите топли пожелания към почти цялата школа на Талантино, която присъстваше в село Драганово, община Горна Оряховица, област Велико Търново.

FILINGZ: За мен е чест и привилегия да присъствам на всяка театрална постановка, която се играе от такива актьори като Талантино – Бургас. Българският театър е на едно изключително добро ниво и смятам, че на тази културна част трябва да се обръща повече и широко внимание от публичната общественост в България и да се отдава нужния респект на Културата. FILINGZ сподели и за своята кауза в социалните мрежи, споделяйки за неговия таг, който слага на почти всяка публикация, свързана с музика, театър, филмово изкуство #ядемизкуствоиначесмемъртви #qdemizkustvoinachesmemurtvi

ТАЛАНТИНО – Бургас представиха своята постановка – Прелестите на Изневярата от Валентин Красногоров.

Постановка: Станимир Карагьозов

Хореография: Златина Амелева, Верджиния Христова

Ето и малко снимков материал от провелото се събитие.

От ляво на дясно : Любомир Бъчваров, Филип Ангелов – FILINGZ

https://www.facebook.com/talantinoart

Да живее Изкуството! Ядем изкуство, иначе сме мъртви!

#ядемизкуствоиначесмемъртви

за още Храна за Душата – следвайте – www.cucinanuda.com

Последвайте и YouTube каналите на Музикалните проекти, свързани с Cucina Nuda:

FILINGZ-Filip Angelov [Vocal Artist] – YouTube

Натиснете камбанката за още музикални видеа и аудио !

Angelz Brothers – YouTube

0 comments on “ТАЛАНТИНО – БУРГАС грабна голямата награда на Летния фестивал на театрите в България – 19 юни 2020Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!